محمد رضوانمدنی
محمد رضوانمدنی، فعالیت حرفهای – مدیریتی خود را در دیماه سال ۱۳۸۸ از مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاستجمهوری آغاز کرد و تا آذرماه ۱۳۹۱ در آن مرکز بود. او پس از آن، به مدت ۶ سال مدیر مرکز مطالعات راهبردی تهران شد. رضوانمدنی از فروردینماه ۱۳۹۷ تا اسفندماه همان سال، مشاور رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز بود و مشارکت در توسعه و بازطراحی سامانه تدارکات الکترونیک دولت و شناسنامههای بازارگاههای الکترونیکی کشور، ازجمله فعالیتهای او در این مدت بوده است.
از اسفندماه سال ۱۳۹۷ تا اسفندماه سال ۱۳۹۹، رضوانمدنی مسئولیت مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور فناوری اطلاعات را برعهده داشت و در این دوره بود که سند ارزیابی بلوغ و آسیبشناسی سیستمهای اطلاعاتی این وزارتخانه تدوین شد. تشکیل شورای عالی راهبری فناوری اطلاعات وزارت رفاه، سامانه امور جامعه تعاون، سامانه جامع اشتغال اتباع خارجی، سامانه ملی اشتغال و کسبوکار، سامانه مدیریت اعتراض به یارانهها و سامانه جامع روابط کار، در این دوره با مشارکت او به بهرهبرداری رسیدند.
رضوانمدنی از فروردین تا شهریور سال ۱۴۰۰ به مرکز آمار ایران رفت و رئیس مرکز فناوری اطلاعات این سازمان شد و پس از آن، از مهرماه ۱۴۰۰ تا خردادماه ۱۴۰۱، مسئولیت دستیاری ویژه معاون هماهنگی و محیط کسبوکار وزارت صمت را برعهده گرفت و در این دوره، مسئولیت سازماندهی امور پروژههای راهبردی و راهبری بازمهندسی فرایندهای کسبوکاری این وزارتخانه را برعهده داشت.
تیرماه ۱۴۰۱، آغاز دوره جدیدی از تجربه مدیریتی محمد رضوانمدنی بود؛ یعنی زمانی که مسئولیت معاونت فناوری اطلاعات بانک صادرات ایران و ریاست هیئتمدیره هلدینگ فناوری و نوآوری صاد را برعهده گرفت و تا تیرماه ۱۴۰۳ در این مسئولیت حضور داشت. او همچنین در این دوره، از دیماه ۱۴۰۲ تا آخرین روز حضور در مجموعه بانک صادرات ایران، سرپرست هلدینگ صاد نیز بود.
مهمترین دستاوردهای حضور رضوانمدنی در سمت معاونت فناوری اطلاعات بانک صادرات ایران را میتوان این موارد در نظر گرفت: اجرای پروژه چک امن دیجیتال بانک صادرات ایران (چکنو) بهعنوان نخستین بانک در کشور، پیادهسازی سامانه توثیق الکترونیک دارایی (سامانه ست که توانست جایزه ویژه همایش نظامهای پرداخت و تندیس دکتر نوربخش را برای بانک صادرات به ارمغان آورد)، عملیاتیسازی نظام مدیریت خدمات فناوری اطلاعات در بانک صادرات (ITSM)، فروش ارز اربعین بانک صادرات ایران بر بستر پیامرسان بله، اجرای طرح ضیافت برای بازنشستگان کشوری، راهبری پروژههای تحول دیجیتال بانک صادرات ایران (سپینو، مدیریت کانال، تأمین مالی زنجیرهای (SCF)، سفته و برات الکترونیک، برات سپامی، سامانه جامع تسهیلات، سامانه جامع ارزی و…)، تدوین و تصویب نقشهراه داده و بانکداری هوشمند، پشتیبانی فنی ادغام شعب بانک صادرات، ارتقای تجهیزات فنی و زیرساختهای مرکز داده و مینفریمهای بانک صادرات ایران، نوسازی تجهیزات سختافزاری شعب سراسر کشور و دهها دستاورد زیرساختی دیگر.
او در دوره حضور در هلدینگ صاد نیز، اقدامات حائز اهمیتی انجام داد که عبارتاند از: افزایش سرمایه هلدینگ صاد به ۱۷۰۰ میلیارد تومان و حمایت از افزایش سرمایه سایر شرکتهای زیرمجموعه، تاسیس سه شرکت جدید در حوزههای فعالیتی زیرساخت و امنیت، داده و هوش مصنوعی و بهبود تجربه مشتری بهمنظور تکمیل زنجیره ارزش شرکتهای تابعه هلدینگ صاد و… . رضوانمدنی از تیرماه ۱۴۰۳ تاکنون، عضو هیئتمدیره و مدیرعامل شرکت رایان همافزا است.
تاریخ تولد: ۱۳۶۵/۰۳/۰۱
سمت/سمتهای فعلی:
- عضو هیئتمدیره و مدیرعامل شرکت رایان همافزا
سوابق تحصیلی:
- کارشناسی مهندسی مکانیک دانشگاه امیرکبیر
- کارشناسیارشد مهندسی مکانیک دانشگاه تربیت مدرس
- کارشناسیارشد مدیریت فناوری اطلاعات، گرایش سیستمهای اطلاعاتی پیشرفته دانشگاه پیام نور
- دکتری مدیریت فناوری اطلاعات، گرایش مدیریت خدمات و توسعه فناوری اطلاعات دانشگاه علوم و تحقیقات (در مرحله دفاع از پایاننامه)
سوابق کاری:
- معاون فناوری اطلاعات بانک صادرات ایران
- رئیس هیئتمدیره و سرپرست هلدینگ فناوری و نوآوری بانک صادرات ایران (هلدینگ صاد)
- مشاور و دستیار ویژه معاونت هماهنگی و محیط کسبوکار وزارت صمت
- رئیس مرکز فناوری اطلاعات مرکز آمار ایران
- مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه فناوری اطلاعات و تحول دیجیتال
شبکههای اجتماعی: