عصر تراکنش
رسانه مدیران فناوری‌های مالی ایران

صادق فرامرزی

صادق فرامرزی، یک سال بعد از ورود به دانشگاه، اولین شرکت خود را در سال ۱۳۷۲ تأسیس می‌کند. او درحالی‌که هنوز دانشجو بود، در سال ۱۳۷۴ شرکت دوم خود را نیز با دو نفر از دوستانش راه‌اندازی می‌کند و نام آن را «کوشادلان» می‌گذارد که در ایرانشهر در حوزه تأمین و تعمیر کامپیوتر و تجهیزات فعال بود. با ورود به سربازی در سال ۱۳۷۷ از این شرکت جدا می‌شود و بعد از پایان دوران سربازی، در سال ۱۳۷۹ وارد یک ISP به نام «اکباتان ارتباط‌گستر» می‌شود.

در سال ۱۳۸۲ نیز جذب شرکت نماینده فوجیتسو – زیمنس در ایران می‌شود که به نام IDS یا «داده سیستم‌های ایران» معروف بود؛ یک شرکت خصوصی که قبل از انقلاب نمایندگی مایکروسافت را داشته است. کمی بعد از فعالیتش در این شرکت به‌عنوان کارشناس، فرامرزی مدیر ISU یا Internet Service Unit این شرکت می‌شود. فرامرزی در همان سال‌های حضورش در شرکت داده سیستم‌های ایران تحصیلش را نیز ادامه می‌دهد و در همین فاصله مدرک MBA خود را از سازمان مدیریت صنعتی دریافت می‌کند.

در سال ۱۳۸۵ نیز بنا به پیشنهادی که به او می‌شود، در شرکت سایان‌کارت به‌عنوان مدیر بازرگانی و مدیر پروژه های PSP مشغول به کار می‌شود و در سال ۱۳۸۸ از سایان‌کارت بیرون آمده و قائم‌مقام مدیرعامل شرکت فن‌آوا کارت می‌شود. البته حضور او در فن‌آوا خیلی طولانی نمی‌شود و در یک بازه حدوداً دوساله، به گروه مالی بانک دی می‌پیوندد و مدیرعامل شرکت تازه‌تأسیس تجارت الکترونیک دی می‌شود.

او همچنین در سال ۱۳۹۲ از تجارت الکترونیک دی خارج شده و مشاور مدیرعامل وقت شرکت کارت اعتباری ایران‌ کیش می‌شود. سرانجام در خردادماه ۱۳۹۳ ایران‌کیش که طی دو سال ۳ مدیرعامل و سرپرست را به خود دیده بود مسئولیت مدیرعاملی خود را به صادق فرامرزی می‌سپارد که سال‌های اوج دوباره ایران کیش در این سال‌ها شکل می‌گیرد به شکلی که همراه با رشد در بازار شبکه پرداخت و بورس دو بار موفق به بردن جایزه دکتر نوربخش در حوزه نوآوری می‌شود. اواخر اسفندماه سال ۱۳۹۷ نیز پایان کار فرامرزی در ایران کیش است. بلافاصله بعد از اینکه فرامرزی از ایران‌کیش بیرون می‌آید، هم‌زمان با پیشنهاد تأسیس شرکت فرابوم از سوی یکی از بانک‌های کشور به او پیشنهاد مدیرعاملی هلدینگ آن بانک نیز داده می‌شود؛ در نهایت در اوایل سال ۱۳۹۸ شرکت فرابوم را با مشارکت بانک‌های ملی و ملت و شرکت توسن تأسیس می‌کند که اندکی بعد بانک‌های تجارت و صنعت و معدن نیز به جمع سهام‌داران می‌پیوندند. بعد از یک سال و نیم فعالیت در شرکت فرابوم، از سوی بانک صادرات پیشنهاد تأسیس هلدینگ فناوری اطلاعات به فرامرزی داده می‌شود؛ درنتیجه فرامرزی در شهریور ۱۳۹۹ هلدینگ صاد را تأسیس کرده و تا تیرماه ۱۴۰۱ در سمت مدیرعاملی این هلدینگ فعالیت می‌کند. پس از خروج از هلدینگ او در بخش خصوصی فعال بوده و هم‌زمان عضو هیئت رئیس نظام صنفی رایانه‌ای تهران و قائم‌مقام ریاست نظام صنفی رایانه‌ای کشور نیز هست. فرامرزی خالق مفهوم PainTech یا درد دانایی و همچنین تتو کنیم (Think again think open) نیز است.

روایتی از زندگی شخصی و حرفه‌ای صادق فرامرزی را می‌توانید از اینجا بخوانید.

  • نایب‌رئیس سازمان نصر تهران
  • کارشناسی: سخت‌افزار دانشگاه علم و صنعت تهران
  • کارشناسی‌ارشد: بازاریابی دانشگاه امیرکبیر
  • MBA مدیریت فناوری سازمان مدیریت صنعتی
  • DBA دانشگاه صنایع و معادن
  • Post MBA In BI سازمان مدیریت صنعتی
  • مدیرعامل شرکت کارت اعتباری ایران کیش
  • مدیرعامل شرکت فرابوم
  • مدیرعامل هلدینگ فناوری اطلاعات بانک صادرات
  • سرپرست دبیرخانه سازمان نصر
  •  قائم‌مقام مدیرعامل شرکت فن‌آوا کارت
  • مدیرعامل شرکت تجارت الکترونیک دی

لینکدین: sadegh faramarzi