عصر تراکنش
رسانه مدیران فناوری‌های مالی ایران

سید حامد قنادپور

فعالیت حرفه‌ای سید حامد قنادپور در سال ۱۳۷۷، با حسابداری در یک شرکت که در حوزه صادرات محصولات پتروشیمی بود، شروع می‌شود. او یکی، دو سال به‌عنوان حسابدار فعالیت می‌کند و سپس «مسئول سیستم‌ها» در آن شرکت می‌شود. همچنین یک تابستان در شرکت مهندسی مهاران و شش ماه در مرکز تحقیقات مخابرات کار می‌کند. تا اینکه در سال ۱۳۸۱ وارد شرکت خوارزمی بانک صادرات می‌شود و به‌عنوان کارشناس همکاری خود را با خوارزمی شروع می‌کند. قنادپور در دوران دانشجویی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر دبیر شورای صنفی دانشکده مهندسی کامپیوتر و هم‌زمان نایب دبیر شورای صنفی دانشگاه نیز می‌شود و یک‌سری کارهای صنفی و فرهنگی را نیز شروع می‌کند.

او در ۲۲ سالگی از طریق حضور در شرکت خدمات مدیریت ایرانیان، مدیر یک پروژه طرح تکفا در وزارت امور خارجه می‌شود. آن موقع کنسرسیوم کفا وجود داشت که شامل چهار شرکت بزرگ کامپیوتری می‌شد و قنادپور هم از طرف مدیر طرح، ناظر این کنسرسیوم می‌شود. سال‌های ۱۳۸۲، ۱۳۸۳ و ۱۳۸۴ سال‌های بسیار پرکاری برای حامد قنادپور بودند و هم‌زمان ۹ جا فعالیت می‌کرد. در سال ۱۳۸۲ قنادپور اولین کسب‌وکار خود را با نام «شرکت هامان مهراد» راه‌اندازی می‌کند که بعضی پروژه‌ها را از طریق این شرکت می‌پذیرفت. هم‌زمان با پروژه وزارت خارجه، کارشناس ارشد «صندوق حمایت از الکترونیک وزارت صنایع و معادن» نیز می‌شود و به دلیل آشنایی که با شرکت خوارزمی داشت، در سال ۱۳۸۴ به او قائم‌مقامی مدیرعامل شرکت خوارزمی پیشنهاد می‌شود؛ این پیشنهاد، دروازه ورود قنادپور به فضای انفورماتیک بانکی بود. او تا سال ۱۳۸۷ در آنجا ماند و در دوران رشد شرکت توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی که این شرکت خدمات خود را از بانک صادرات به بانک‌های دیگر توسعه داد، هم‌زمان مسئولیت قائم‌مقام مدیرعامل و معاون طرح و توسعه را بر عهده داشت.

قنادپور، در سال ۱۳۸۷ به شرکت پرداخت نوین آرین می‌رود و معاون مدیرعامل می‌شود. در مهر ۱۳۸۷ در پرداخت نوین آرین مشغول می‌شود و دو سال و نیم در آنجا می‌ماند. بعد از پرداخت نوین، به توسن رفت تا برایشان یک شرکت سخت‌افزاری (توسن تکنو فعلی‌) راه بیندازد؛ اما طی اتفاقی که رخ داد، قنادپور فعالیت خود را در توسن به‌عنوان مدیر بازاریابی شروع کرد. اواخر فروردین ۱۳۹۱ نیز همکاری خود را با توسن خاتمه می‌دهد و مدیر طرح و توسعه بانک تات می‌شود و در سال ۱۳۹۲ مدیرعامل شرکت تجارت الکترونیک تات (ارتباط فردا) می‌شود. این دوران، دوران طلایی فعالیت قنادپور بوده که طی آن ارتباط فردا را می‌سازد و به یکی از هلدینگ‌های معتبر بانکی خصوصاً در حوزه نوآوری تبدیل می‌شود. همراه‌کارت، فینوتک، فینووا، فانوس، ایران کارت و در مجموع ۱۷ شرکت و استارتاپ زیرمجموعه ارتباط فردا، یادگار قنادپور در صنعت بانکی است. بعد از خروج از ارتباط فردا نیز چون تصمیم داشت از فضای انفورماتیک بانکی بیرون بیاید، به شرکت تارا رفت و به‌عنوان مدیرعامل تارا شروع به فعالیت کرد.

از نکات مهم در زندگی شغلی قنادپور، بعد علمی و آکادمیک او است. او همواره در دوران کاری خود، به‌عنوان استاد در دانشگاه‌های معتبر تدریس می‌کرده و بسیاری از دانشجویان او در صنعت بانکی و پرداخت کشور نیز فعال هستند. قنادپور در اوج فعالیت‌های اجرایی، در کنکور سراسری دکتری موفق به اخذ رتبه ۲ شد و با رتبه عالی در رشته مدیریت فناوری اطلاعات مدرک PhD خود را از دانشگاه شهید بهشتی دریافت کرد.

روایتی از زندگی شخصی و حرفه‌ای سید حامد قنادپور را می‌توانید از اینجا بخوانید.

  • رئیس هیئت‌مدیره ارتباط فردا
  • مدیرعامل تارا
  • کارشناسی: مهندسی کامپیوتر گرایش نرم‌افزار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • کارشناسی‌ارشد: آی‌تی مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه امیرکبیر
  • دکتری: مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه شهید بهشتی
  • مدیر امور طرح و توسعه بانک آینده
  • مدیر بازاریابی شرکت توسعه سامانه‌های نرم‌افزاری نگین
  • معاون مدیرعامل شرکت پرداخت نوین آرین
  • قائم‌مقام مدیرعامل و معاون طرح و توسعه شرکت فناوری اطلاعات خوارزمی
  • مدیر پروژه شرکت خدمات مدیریت ایرانیان
  • عضو هیئت‌مدیره شرکت هامان مهراد
  • مدیر پروژه مهندسی مجدد فرایندهای وزارت علوم تحقیقات و فناوری
  • کارشناس و مشاور مرکز تحقیقات مخابرات ایران